| Notícies | Novembre 2022 | Marta González-Llera, nou soci de Cases & Lacambra|

Cases & Lacambra enforteix l’equip d’Immobiliari i Urbanisme amb la incorporació de Marta González-Llera, que serà la nova sòcia de la Firma i liderarà aquest grup de pràctica.

Amb aquesta nova incorporació, la Firma manté la seva aposta estratègica de continuar potenciant l’àrea de pràctica immobiliària, la qual cosa suposa una clara aposta per la continuïtat en l’exercici d’aquesta. En aquest sentit, la nova sòcia prendrà el relleu de Daniel Tienda, fins ara soci responsable de l’equip, i que inicia una nova etapa professional.

Marta González-Llera compta amb una dilatada carrera professional de més de 15 anys en l’àmbit del Dret Immobiliari i Urbanístic. Aquesta doble especialització li permet oferir un assessorament integral en totes les fases del cicle immobiliari.

Ha participat en algunes de les operacions immobiliàries més complexes i importants de l’últim any, incloent-hi joint ventures entre fons internacionals i promotors locals, compravendes de portfolis hotelers, operacions de BTR, arrendaments comercials, etc. És experta a assessorar en projectes greenfield i brownfield, entre altres, en el sector del living (coliving, residències d’estudiants i senior living) i hoteler, des de l’adquisició del sòl fins a l’obtenció de les corresponents llicències.

Prèviament a la seva incorporació a Cases & Lacambra, ha desenvolupat una intensa activitat al llarg dels últims anys en Gómez-Acebo & Pombo. Completa la seva activitat professional amb la recerca i docència, sent professora de la Clínica Jurídica de la Universitat Autònoma de Madrid i de la Universitat Internacional de La Rioja. A més, és professora del Curs d’Alta Especialització en Dret Immobiliari impartit a l’Escola de Pràctica Jurídica de la Universitat Complutense de Madrid.

Amb aquesta nova incorporació, la Firma suma un nou soci amb dilatada experiència, que enfortirà una àrea estratègica, així com una plaça clau com és Madrid, des d’on oferirà el seu assessorament. A més, suposa un pas més en l’estratègia de la Firma de mantenir la seva forta vocació d’especialitat, sense perdre la seva essència.

“La incorporació de Marta per a liderar l’equip d’Immobiliari suposa un gran impuls per a la nostra estratègia de consolidació”, assenyala Ernesto Lacambra, soci co–director de Cases & Lacambra. “El creixement del grup Immobiliari demostra el fort compromís de la Firma amb un sector en el qual continuem reforçant nostra ja alta especialització, i en el qual comptem amb professionals amb una sòlida experiència”, afegeix Miguel Cases, soci co-director del Despatx.