| Notícies | Maig 2021 | ‘Eye of the Tiger’ – emerging trends post Covid  – Fòrum Regional Europeu de la IBA |

Observar les tendències és ara més important que mai, a causa de la situació de canvi constant en què ens trobem, com a conseqüència de la pandèmia mundial.

Amb aquesta premissa el Fòrum Regional Europeu de la IBA, ha organitzat dues jornades de conferències en format virtual sota el lema ‘Eye of the Tiger’ – emerging trends post Covid – 19 on Start-Ups, en la qual es donen cita destacats experts internacionals del sector legal amb el focus posat en els nous reptes del món post Covid.

Durant dos dies, els experts que intervenen en aquestes jornades intercanviaran opinions i punts de vista sobre les tendències que estan marcant l’era post Pandèmia i com ajudaran a reactivar l’economia.

D’aquesta manera, Laura Nieto, managing associate de la Firma a Andorra, participa com a moderadora a la secció “Rocking All Over The World” de l’esdeveniment tractant les diferències regionals. Més en concret, durant aquesta sessió, els ponents analitzen les diferents mesures legals de protecció adoptades pels governs com a conseqüència de la Covid – 19 i l’impacte que aquestes poden tenir en el desenvolupament de les empreses de nova creació. Analitzen, també,si les mesures constitueixen una tendència real i com poden afectar el nou ecosistema de les Start-Ups.

Un cop més, la participació de Cases&Lacambra en aquest esdeveniment és una oportunitat per posar en valor el paper fonamental de la jurisdicció andorrana de la Firma com un dels despatxos més importants al Principat d’Andorra.