| Notícies | July 2021 | Laura Nieto, nou soci del grup de pràctica de Mercats i Serveis Financers a Andorra |

Laura Nieto serà nou soci del grup de pràctica de Mercats i Serveis Financers de la Firma a Andorra amb efectes de l’1 de juliol. A més, nomena Araceli Leyva nova secretària general de la Firma.

Aquesta promoció suposa un impuls per enfortir la pràctica de Mercats i Serveis Financers en la jurisdicció i en el posicionament de Cases&Lacambra com a principal operador legal en el mercat jurídic del Principat d’Andorra.

Laura Nieto serà nou soci del grup de pràctica de Mercats i Serveis Financers a Andorra. La nova soci es va incorporar a la Firma a l’any 2015 i està especialitzada en regulació bancària i financera. Té una àmplia experiència assessorant a entitats de crèdit i a empreses de serveis d’inversió en matèria transaccional i regulatòria. Lidera projectes relacionats amb la prevenció de l’blanqueig de capitals, abús de mercat (MAR), protecció de l’inversor (MiFID), protecció de dades i CRDIV- CRR, inclosos el govern corporatiu i els requisits de solvència i capital. Prèviament a la seva incorporació a Cases&Lacambra, va tenir diferents responsabilitats en entitats com Crèdit Andorrà, Caixa d’Enginyers o CatalunyaCaixa.

Per l´altra banda, Araceli Leyva fins ara of counsel, nova secretària general de la Firma amb plenes funcions executives delegades. Compta amb més de 30 anys d’experiència i una àmplia trajectòria professional amb responsabilitats en diferents empreses del sector financer i bancari. És especialista en govern corporatiu i un referent en operacions financeres i de tresoreria. Durant la seva trajectòria professional ha ocupat diferents llocs de responsabilitat en entitats com el Banc Espanyol de Crèdit (Banesto), Cecabank o la Confederació Espanyola de Caixes d’Estalvis. Així mateix, és àrbitre associat de la Cort d’Arbitratge de Madrid i actua regularment com a àrbitre en assumptes bancaris i financers, entre d’altres.

Aquestes promocions consoliden el nostre compromís amb el desenvolupament dels professionals dins de la Firma i posen de manifest el nostre esforç per l’especialització de tots i cadascun dels advocats que formen part de Cases&Lacambra” destaca Elena Redondo, soci director de l’oficina d’Andorra.

Al costat d’aquests nomenaments, la Firma promociona també a Fabio Virzi com a nou soci de la pràctica de Litigació i Arbitratge a Espanya.