| Notícies | Abril 2021 | Panell d’energia de la XIII Trobada Empresarial |

Amb motiu de la XXVII Cimera Iberoamericana de Caps d’Estat i de Govern, Cases&Lacambra participarà activament en l’execució i en el desenvolupament de la XIII Trobada Empresarial Iberoamericana que se celebrarà, per primera vegada, a Andorra.

D’aquesta manera, Pablo Echenique, soci del grup de pràctica de Corporate & M&A, intervindrà com a ponent al costat d’altres experts pertanyents a companyies del sector energètic com és el cas d’Audax Energía, d’Iberdrola o el CEO de Forces Elèctriques d’Andorra. Aquest fet tindrà lloc en el panell d’energia i transició ecològica, durant la primera jornada de la trobada.

Un espai de diàleg en el qual s’analitzaran i s’intercanviaran punts de vista sobre energia i transició ecològica a Iberoamèrica, per a una sortida verda de la crisi. Més en concret, els temes definits a tractar en aquest espai són: regulació i futur de l’energia a Iberoamèrica en un nou escenari, estratègies de diversificació de la matriu energètica de les empreses, eficiència energètica i creació de nous models de negoci, l’hidrogen verda, una oportunitat per a la regió i els bons verds: finançament alternatiu per a les energies renovables.

A més, una desena de socis de la firma assistiran, també, a la XIII Trobada Empresarial que es desenvoluparà els dies 19 i 20 d’abril. Una oportunitat en la qual compartir inquietuds i reptes per als propers mesos de la comunitat Iberoamericana. Es preveu l’assistència de més de 300 personalitats econòmiques d’Andorra, Espanya i Iberoamèrica, que tractaran d’articular mesures concretes de recuperació en els àmbits econòmic, social i mediambiental.